Hej hej.

Efter en veckas välbehövlig semester i chartermecka startade veckan här hemma rätt in i kaklet. Men nu är det kul igen. Har aldrig förtjänat en semester så mycket som den jag precis haft.

Lämnade datorn hemma, gömde mobilen (tur att minnet inte är det bästa för jag glömde verkligen var den låg) och checkade in i högläge. Barnen i paradiset med tonvis andra glada minimänniskor och aktiviteter som tröttat ut en maratonlöpare.

Jag har också sagt, “är ingen chartermänniska” “skulle aldrig åka charter”. Hahaha, vilken okunnig idiot jag var då. För charter räddar mig och alla andra vuxna från minimänniskor med överskottsenergi. Jag kan som en blek säl (insmörjd i solskyddsfaktor 50) ligga i en solstol vid poolkanten(barnen kan simma), vinka med tårna när någon liten blir hungrig och om jag får feeling beställa in sangria. Paradiset!!!!

Att menyerna är på svenska och att staden vi är i är en låtsasby uppbyggd på 80-talet för att likna Venedig får man liksom bara ta.

Eftersom denna drömmiga tillvaro ger mig möjligheter passar jag på att göra sånt som jag älskar men tyvärr inte hinner i min vardag. Jag läser böcker.

En av böckerna som jag plöjde mig igenom var “Omgiven av Idioter” hitta den här

Absolut inte den bästa bok jag läst men det går inte att sticka under stolen att den sätter sina spår. Plötsligt går jag runt och funderar över folks färger(läs den så förstår du). Har kommit på mig själv med att säga till min man “suck du är så röd” och han kontra med “det är bara för att du är så gul”.

Så tillbaka i verkligheten, insvept i varma kläder, med kvällsjobb och rutiner så kan jag bara konstatera. Japp, vi är alla idioter.

 

P&K

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>