Godmorgon godingar.

Tack snälla för all fin respons efter mitt förra inlägg. Mammahjärtat överlevde.

Men vilken resa. Älskar Norge!!! Naturen är helt makalös. Maten där vi varit har tyvärr inte hållit jämna steg med omgivningen men vad kan man förvänta sig när man är mitt ute på fjället.

När jag kom fram till Oslo hade teamet redan varit igång några dagar. Vädret var magisk och det blev några riktigt fina scener. Sen bar det av norrut och rätt ut i vildmarken. Husbilar, fjällstugor och en väldig massa får.  Min roll när vi är iväg sådär är som producent/linjeproducent el produktionsledare…det varierar lite beroende på hur stort projektet är. I det här fallet var jag producent med stöd av min eminenta make.

Det är vansinnigt roligt och jag älskar omväxlingen från mina andra projekt. Även om det faktiskt inte skiljer sig åt så mycket som man skulle kunna tro. Jag driver projekt, ansvarar för budgetar och tar fram koncept.

Vad jag verkligen gillar med att jobba med film är mentaliteten hos filmarbetare. Det är hands-on. Inget tjafs liksom. Alla vet vad de ska göra. Ingen knorrar över väder och oväsentligheter utan alla hugger i och sliter för att det ska bli ett så grymt resultat som möjligt. Det är klart att det finns divor, men de skjuter ut sig själva och kommer inte tillbaka. Inte till våra produktioner i alla fall.

Här blir du liksom bedömd efter vad du presterar och inte efter hur du ser ut eller vilka skor du har på dig. Så himla befriande. Fast det är klart. Har du “snyggskor” som inte står emot vatten och kyla så kan det vara någon som skrattar lite åt dig i smyg.

Det är långa arbetsdagar(10-12 tim/dag, oftast fortsätter man jobba vid datorn när man är tillbaka vid hotellet) och man är tillsammans i ett team i flera dagar(ibland veckor) så man är rätt slut när man är hemma igen. Men jag älskar det!

Känslan när det man jobbat för börjar ta form och man kan urskilja ett resultat av allt hårt arbete är underbar.

Nu sitter jag på tåget på väg mot Stockholm. Det är pressvisningar och idag ska Replay ha presslunchmingel. “Snyggskorna” är på och läpparna är dränkta i läppglans.

Men de sägs ju att det är kontrasterna som gör livet och jag är benägen att hålla med.

P&K

Min bättre hällt och jag i helikoptern. Sjukt nöjd att jag köpte nya “pilotisar” innan jag åkte.

 

Inget knorr…

 

Ett stenhav…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>